10e Nugget meeting

Moderator: carl runge

Gebruikersavatar
carl runge
Site Admin
Berichten: 408
Lid geworden op: ma sep 17, 2012 10:53 am
Locatie: Emmen

10e Nugget meeting

Bericht door carl runge »

De 10e Nugget meeting zal dit jaar dan eindelijk plaatsvinden en wel in het weekend van 23 en 24 september. We zijn dan opnieuw te gast op camping de Grebbelinie in Renswoude (Utrecht) bij Wijnand en Claudia van Triest. Op de camping hebben we het groepsveld tot onze beschikking met een aangrenzend toiletgebouw.

Programma
Zoals elk jaar is er geen programma. Het betreft een gewoon kampeer weekend waarbij niets moet en bijna alles mag. Veel deelnemers gebruiken de meeting voor het uitwisselen van ervaringen en het verzamelen van tips en trucs over hun Nugget. En voor wie de omgeving wil verkennen is in de buurt van Renswoude genoeg te zien. Ede en Amersfoort liggen op fietsafstand.

Zaterdagavond gaan we samen barbecueën. Hiervoor moet je wel zelf vlees e.d., drinken en een barbecue meebrengen. Heb je geen BBQ? Geen probleem, er is altijd wel plaats op een BBQ van iemand anders. Natuurlijk is het niet verplicht om met de BBQ mee te doen. Zondagmorgen kunnen we nog even samen koffiedrinken.

De meeting wordt gehouden op de zaterdag en zondagmorgen maar net als voorgaande jaren is het mogelijk om al eerder te komen. Veel deelnemers komen aan op vrijdag de 22 ste.

De gegevens van de camping
Camping de Grebbelinie
Ubbeschoterweg 12
3927 CJ Renswoude
https://www.campingdegrebbelinie.nl/

Kosten deelname
Voor deelnemers van het Nugget betalen we 23,00 voor de Nugget met 1 of 2 personen. Dit bedrag is per overnachting en exclusief toeristen- en milieuheffing. De toeristen- en milieuheffing bedragen samen 1,55 per persoon per overnachting. Alle kampeerkosten worden betaald aan de camping.

Bij slecht weer huren we een tent voor 75,-. Vinden we hiervoor geen sponsor, wordt het bedrag verdeeld over het aantal aanwezige Nuggets en komt dus nog bovenop de kampeerkosten die aan de camping worden betaald. Ik zal tijdens het weekend bij iedereen het bedrag ophalen.
Voor het opzetten en afbreken van de tenten kunnen vrijdagavond en zondagmorgen wel wat hulp gebruiken.

Aanmelden meeting
Wil je bij de meeting aanwezig zijn of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar meeting@nuggetforum.nl.
Voor aanmelding willen we graag de volgende informatie vanm jullie:
- Namen deelnemers
- Woonplaats
- Het aantal huisdieren
- Op welke dagen jullie aanwezig zijn

Wij verzamelen alle gegevens en mailen deze in een lijst door aan de camping.

Groeten,
Carl en Annet Runge
meeting@nuggetforum.nl
[0622488054]
Vriendelijke groeten,
Carl en Annet Runge
Plaats reactie