Reimo achterkleptent ervaringen

Heb je een tip of truc welke je wil delen met anderen of ben je juist op zoek naar een handige oplossing, dan ben je hier aan het juiste adres!

Moderator: carl runge

Plaats reactie
Cornelia20
Berichten: 11
Lid geworden op: wo aug 19, 2020 2:24 pm

Reimo achterkleptent ervaringen

Bericht door Cornelia20 »

Wij hebben, sinds enkele jaren, een Ford nugget uit 2018 en zijn hier erg blij mee. Wij overwegen een Reimo achterkleptent aan te schaffen. (Een die je over de achterklep trekt en waarin geen frame zit.) Tot nu toe zien zien wij geen ervaringen van gebruikers op internet. Is er iemand die ervaring heeft met een Reimo achterkleptent en dat met ons wil delen?
Groet,
Cornelia
VTnugget
Berichten: 29
Lid geworden op: do aug 26, 2021 6:20 pm

Re: Reimo achterkleptent ervaringen

Bericht door VTnugget »

we hebben de kleptent 2 x gebruikt, je hebt iets extra ruimte achter (gebruikten we om te koken bij slecht weer en daar stond dan een wasrekje), maar ons inziens te minimale ruimte winst. Bij wind trok het doek de klep naar beneden. Die kun je met een U-profiel op de gasveerstang wel borgen, maar dan komen er flinke krachten op de scharnieren van de klep te staan. Goed strak afspannen ging ook niet echt: zeker als je dan achterin stapte dan ging de bus iets door z'n vering naar beneden en hing het doek alweer niet mooi strak. Helemaal lekdicht aansluiten aan de camper lukt ook niet, nu konden we daar wel mee leven, maar toch... Wij gebruiken liever een voortent als we zeker weten langer staan (komt weinig voor ;-) hebben we dan dus alleen bij ons) , en anders een luifel (met pees in "caravanrail" aan regengoot Transit), met een mogelijkheid van zijflap. Dat voldoet voor ons voldoende bij een enkel aantal nachtjes op zelfde plek.
grt VTNugget
Cornelia20
Berichten: 11
Lid geworden op: wo aug 19, 2020 2:24 pm

Re: Reimo achterkleptent ervaringen

Bericht door Cornelia20 »

Dank je voor de info.
Plaats reactie