Welkom op het Nederlandse Ford Nugget Forum

Voor iedereen die zich wil gaan aanmelden op het forum.

Moderator: carl runge

matthijs1975

Welkom op het Nederlandse Ford Nugget Forum

Bericht door matthijs1975 »

Fijn dat u ons heeft gevonden!

Het Nugget Forum is er voor iedereen die iets wil weten of iets te vertellen heeft over de Ford Nugget. Het gaat op het forum niet alleen over de Nugget maar ook over de Big Nugget en Big Nugget XL, de Ford Transit Euroline de Hoogdak en laagdak (of ook wel hefdak) Nuggets en natuurlijk ook over iedereen en alles wat hier verwantschap mee heeft. Denk daarbij aan de zelfbouw Ford Transit campers, de concurrentie van Westfalia, zoals Reimo ect...

Om Misbruik door zogenaamde "spammers" te voorkomen, hebben we er voor gekozen om iedereen die wil deelnemen aan dit forum zich eerst te laten aanmelden. Rechts boven in uw scherm, kunt u aanklikken "registreren". Als u dan de aanwijzing volgt, registreert u zich bij het Nugget Forum.
LET OP: Het wachtwoord is hoofdletter gevoelig en moet bestaan uit cijfers en letters waarbij minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
Deze aanmelding wordt vervolgens door een beheerder van het Forum gecontroleerd. Bij goedkeuring krijgt u recht om deel te nemen aan het NuggetForum.nl. Normaal gesproken krijgt u binnen 2 dagen bericht en kunt u inloggen. Tijdens de vakantieperiodes kan dit enkele dagen langer duren.
Mocht er volgens u toch iets fout zijn gegaan bij de aanmelding of duurt de bevestiging om deel te nemen te lang, kunt u een mail sturen naar: c.runge#kpnmail.nl. U dient hierbij het # teken te vervangen door een @.

Alvast veel genoegen bij het lezen en posten op het Nugget Forum :D
Plaats reactie