NKC

Plaats en vind hier je mooie en handige reisbestemmingen. Waypoints, camperplaatsen en campings.

Moderator: carl runge

Plaats reactie
Gebruikersavatar
jitro
Berichten: 21
Lid geworden op: wo jul 31, 2013 6:22 pm

NKC

Bericht door jitro »

Ik ben lid van de NKC en die stuurt me elk jaar 2 boekjes op met denk wel 11.500 camperplaatsadressen in europa.
Maak er trouwens gretig gebruik van ;) Wat mij wel opvalt is dat we vaak de enige buscamper zijn op zo'n camperplaats de meeste zijn intergaal of half intergraal.
Terwijl ik genoeg buscampertjes tegen kom onderweg.
Gebruikersavatar
carl runge
Site Admin
Berichten: 410
Lid geworden op: ma sep 17, 2012 10:53 am
Locatie: Emmen

Re: NKC

Bericht door carl runge »

Ja dat is best wel een probleem bij camperplaatsen. Vaak grote campers met eigen toilet en douche aan boord en weinig contact met buren. Met een buscamper leef je denk ik iets meer buiten. Onze ervaring is dat je op campings vaak eerder contact krijgt met andere kampeerders. Wij staan daarom meestal op een camping.

Er zijn naruurlijk ook camperplaatsen die erg op een camping lijken qua voorzieningen en campings die niet veel meer bieden als een goede camperplaats.
Vriendelijke groeten,
Carl en Annet Runge
Gebruikersavatar
jitro
Berichten: 21
Lid geworden op: wo jul 31, 2013 6:22 pm

Re: NKC

Bericht door jitro »

Wel een goed punt wat je aanhaalt weinig sanitair op vele camperplaatsen. Denk ook dat het afhangt naar welk land je gaat.
Over het algemeen hebben we wat contact met mede camperaars tot zelfs uitnodigingen in een restaurant waar het nodige vloeide :D
We kunnen het 5 dagen zonder stroompaal uithouden. Eigenlijk zou ik het eens moeten proberen hoelang precies maar omdat we niet lang ergens staan laad de accu zich weer rap op. Water ook niet een probleem mee gehad we gebruiken het bunkerwater(55liter inhoud) om onszelf te wassen afwassen etc drinkwater kopen we of tanken ergens in 10 litertanks en wat flessen. We maken ook vaak gebruik van de faciliteiten in de omgeving douche bij het strand chauffuersrestaurants, zwemwater soms groenecampings of boerencampings.
We zijn nogal op onze rust en stilte, Ook de honden hebben een aandeel in wat of waar we gaan. Ze zijn niet altijd welkom en is ook geen punt.

We hebben een douchezak stroom gas water en redden ons best en rijden met een big smile van oor tot oor genietend rond. ;)
Plaats reactie